word DEelnemer van retro rides arnhem

Retro Rides Autohobbyclub is in 2017 uitstaan vanuit de personeelsvereniging van de ING Bank NV. Binnen de ING Bank NV hadden zij al langere tijd een autohobbyclub, waar Tjalle Lemmens als instructeur werkzaam was. Het was al langere tijd zijn droom om een eigen autohobbyclub op te bouwen en toen de ING Bank NV afstand wilde doen van de autohobbyclub, heeft Tjalle deze mogelijkheid met beide armen aangegrepen. 

Liefde voor oldtimers

0
Deelnemers
0
Instructeurs
0
bestuursleden
0
Club hond
Retro Rides Autohobbyclub

Over de club

Vanuit de Stichting organiseren wij twee keer per week een clubavond. Deze clubavonden vinden plaats op dinsdagen en donderdagen van 19:00 tot 22:00.


Op deze clubavonden kunnen onze enthousiaste voertuig-eigenaren, onder begeleiding van onze ervaren instructeurs, sleutelen aan hun auto of motor. Of je nou beginner bent of doorgewinterde monteur, bij ons is iedereen welkom!


Liefde voor techniek en een gezamenlijke hobby zijn de basis van garage en club. Kennis en ervaring delen en met elkaar en activiteiten ondernemen staan binnen onze centraal. 


Je kunt hier terecht voor reparatie, revisie en onderhoud, maar ook voor advies en een goed gesprek over auto’s of motoren.

Jaarlijks organiseren wij diverse activiteiten waaronder:

· Oldtimer- of motor-tourritten
· Pub-Quiz avond
· RetroRides Zomer BBQ

. RetroRides Ardennen weekend

· RetroRides Filmavond
· Garage-Jamsessies

Het deelnemerschap bedraagt een maandelijks bedrag van € 16,-. Met dit deelnemerschap kan je op een clubavonden sleutelen aan je auto of motor en deelnemen aan de activiteiten.

 

Daarnaast krijg je middels je RetroRides Clubpas korting op de aanschaf van onderdelen en smeermiddelen.

 

Mocht je interesse hebben deelnemer te worden van onze stichting, neem dat contact op met Tjalle Lemmens. Uiteraard ben je iedere dinsdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur van harte welkom op onderstaand adres.

 

Laat voorafgaande aan je bezoek even weten dat je langskomt, zodat wij je kunnen rondleiden en informeren.

Kom bij ons sleutelen

Meld je aan voor
de autoclub

Add to cart